SÚKL data jako nástroj pro analýzu vaší konkurence

Vážení čtenáři,

o povinnosti digitalizovat veškeré recepty na výdej léků a našem analytickém nástroji Medor eRecept již víte z minulého článku. Nyní bychom Vám rádi představil náš nový produkt, kterým je Medor SÚKL. Tento produkt obsahuje kompletní data poskytovaná SÚKLem v jednom rozhraní, kterým je MS Power BI. Analyzovat tak můžete regionální data z eReceptů a národní data DIS-13, LEK-13 a REG-13 nejen za vaši společnost, ale také za veškerou konkurenci.

eRecept

eRecept slouží ke sledování předepsaných a reálně vydaných léků. Díky tomu ihned vidíte, kde se skutečně vydávají vaše léky a kde jsou zaměňovány za konkurenci. S těmito daty poté můžete efektivněji řídit svůj obchodní tým a dosáhnout vyšších zisků.

DIS-13

Národní hlášení DIS-13 zobrazuje množství balení dodávaných do lékáren, denní dávky léků, jejich cenu a market share dle množství balení, ceny a denní dávky, která je dostupná v lékárnách.

LEK-13

Pro zobrazení nemocničních dat slouží národní hlášení LEK-13. Díky tomuto nástroji vidíte množství balení dodávaných do nemocnic, denní dávky léků, jejich cenu a market share dle množství balení, ceny a denní dávky, která je dostupná v nemocničních lékárnách.

REG-13

Aby byla veškerá data poskytovaná SÚKLem kompletní, zpracováváme samozřejmě i dodávky léčiv z velkodistribucí jednotlivým distributorům. K tomu používáme náš analytický produkt Medor REG-13.

V případě zájmu o detailnější informace nás neváhejte kontaktovat na telefonu 606 030 331 nebo e-mailu obchod@medor.cz.

S přáním hezkého dne

Tým Medor

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek